Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Πρώην πρόξενος Κορυτσάς: «Ο ανθελληνισμός των Αλβανών είναι μη αναστρέψιμος»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Έλληνας πρώην πρόξενος στην Κορυτσά για τα όσα συνέβησαν πριν από ένα χρόνο όταν ανακλήθηκε από την ηγεσία του ΥΠΕΞ ως «επικίνδυνος εθνικιστής». Τι ήταν όμως αυτό που είχε δηλώσει τότε ο ΄Ελληνας πρώην πρόξενος : «Στην Κορυτσά υπάρχουν Έλληνες και πρέπει να απολαμβάνουν μειονοτικών δικαιωμάτων, όπως όλοι οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου και της υπόλοιπης Αλβανίας».

Όπως ισχυρίζεται ο Οικονόμου ο ανθελληνισμός από τον οποίον διακατέχονται οι Αλβανοί είναι μη αναστρέψιμος. όπως ο ίδιος δηλώνει "Μάς μισούν θανάσιμα, επιβεβαιώνοντας την παροιμία, ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος".

Τεκμηριώνει δε την τοποθέτηση του αυτή με στοιχεία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Καθημερινά κυκλοφορούν στην Αλβανία πολυτελείς εκδόσεις ιστορικών βιβλίων που στάζουν μίσος για την Ελλάδα, ενώ στα αλβανικά σχολεία τα παιδιά μαθαίνουν ότι η Μεγάλη Αλβανία φθάνει μέχρι την… Πάτρα!», ενώ όπως επισημαίνει ο δολοφόνος του Αριστοτέλη Γκούμα είναι ήδη έξω από την φυλακή διότι καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση μόνο, αφού ο  Αλβανός εισαγγελεύς έκρινε πως ο λυντσαρισθείς Αριστοτέλης Γκούμας έκανε μανούβρες με την μοτοσυκλέτα του και ενοχλούσε τους Αλβανούς που τον λυντσάρισαν, άρα το έγκλημα έγινε εν αμύνη!..

Μετά από αυτήν την απόδειξη της ακεραιότητας της αλβανικής δικαιοσύνης ο Έλληνας πρώην πρόξενος διερωτάται «Φαντάζεστε κάποιον Έλληνα εισαγγελέα να έριχνε μόνο έναν χρόνο φυλακή σε κάποιον Έλληνα που θα σκότωνε Αλβανό στην Ελλάδα; Όχι, βέβαια: Η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι άτεγκτη στον «Ρατσισμό».


πηγή